Gastenboek van 50up.jordaan.info

Terug naar 50up.jordaan.info

Teken het gastenboek. Sign the guestbook.
Naam, name:
e-mail:
homepage url:
homepage title:
  comments :


 
eugene poëzie donderdag 10-Okt-2013 18:18:53
Hopend dat dit berichtje erop komt ; De laatste poëzieavond was behalve de langste, voor mij, van 19.30 tot 23.30 uur heel geslaagd. Herkenbaar is het onderlinge vertrouwen
 
Ron   woensdag 31-Jul-2013 01:17:49
Kosten noch moeite werden door een 6-tal 50up 'zomergasten' gespaard om de voordrachtavond van maandag 29 juli te doen slagen. Straatdichteres Erin Lierl kreeg met haar in opdracht van Jeroen vervaardigde gedicht 'Present' een podium (of beter gezegd: 'een tafeltje'). Ronald ontrafelde het 'parfum mysterie' (de morbide grondstoffen der welriekendheid). Verder een door Rob boeiend beschreven geschiedenis van Sint-Nicolaas (en dat op 29 juli!). Dichter Dylan Thomas herleefde door de indrukwekkende en welluidende wijze waarop Michael een werk van hem declameerde. Met de Google stemcomputer (Jeroen), een luchtig cursiefje ('De eenzame dichter') van Godfried Bomans (Ron) en tenslotte 'het verzetten van zinnen', dat een hilarische uitsmijter vormde van een avond, waarop lach en ernst elkaar prettig afwisselden. Het liep ook lekker uit...........Dank allemaal!!
 
Ron   zaterdag 29-Jun-2013 02:12:39
Vrijdag 28 juni alweer de zesde bijeenkomst 50UP. Met tien man deelname. Nadat de espresso machine zijn uiterste best had gedaan kon men 'van wal steken'. Goede uitwisselingen van gedachten en visies! Komende maand (juli) wèl een voordrachtavond (maandag 29 juli om 19.30 uur in cafe 't Smalle), maar geen zitting 50UP. Deze wordt weer gehouden op vrijdag 23 augustus om 17.00 uur.
 
Ron   dinsdag 18-Jun-2013 23:29:14
De voordrachtavond van 17 juni was druk bezet: 'voor elk wat w(p)ils' Sleutelwoorden: geel (Google translate), boeiende eigen poëzie van Michael, Johnny 'selfkicker' van Doorn, Slauerhoff, verhalen(doorgeef)kaartspel en Inner Earth. Genoeg stof om over na te mijmeren op de (tropische) 'day after'. Bedankt voor al jullie bijdragen en organisatie!!
 
Ron   zaterdag 8-Jun-2013 01:03:14
Op de laatste avond van de afgelopen ('herfst') maand mei vond de vijfde 50UP bijeenkomst plaats. Eugene, Henk, Harrie, Jeroen, Ronald, Fred, Rob, Michael en Ron hadden het nodige te vertellen over hun ervaringen van de afgelopen weken. Rond 21.15 uur kregen de gesprekken een 'uitloop' in de keuken...........(kun je nagaan!) We gaan door: De beeldend kunstenaars gaan verder op de woensdagen, de voordrachtavond in cafe 't Smalle krijgt een derde aflevering op maandagavond 17 juni en de zesde bijeenkomst van de 50UP wordt gehouden op vrijdag 28 juni om 17.00 uur.
50up.jordaan.info  
R. Tiloo Goedenavond zaterdag 4-Mei-2013 23:07:58
Gisteravond, 3 mei de vierde (50up) bijeenkomst bijgewoond. Allereerst dank aan Rosario voor de excellente lasagne! Verder onderlinge ervaringen uitgewisseld. Voordrachtavond van 23 april j.l. was onderhoudend, alsmede sfeervol en..... gaf aanleiding tot (soms) diepzinnige beschouwingen....... Mede daarom komt er eind deze maand een 2e avond in cafe´t Smalle (waarschijnlijk maandagavond 27 mei). De vijfde 50up bijeenkomst wordt op vrijdag 31 mei van 17.00-21.00 uur gehouden.
 
Jeje   zondag 7-Apr-2013 00:36:37
Hallo daaro! De bijeenkomst van afgelopen 5 april was een groot succes.Mede doordat er een avond met poezie en acts geregeld gaat worden in het Cafe t'Smalle in de Jordaan. Dat zou meteen de aftrap kunnen worden van een reeks van activiteiten buiten de maandelijkse bijeenkomsten.Mocht je ook geintereseert zijn om deze avond bij te wonen of zelfs een gedicht of iets dergelijks voor te willen dragen.Neem dan contact op met een van de organiserende leden.Er komt een speciaal bericht hierover op deze site en daar zullen de namen en tel. nummers vermeld worden. 5OUP groetJeroen Jansen.
Hier is de uitnodiging:
Beste mede 50 plussers, Als ik u zo mag adresseren, ik ben michael o'riordan en bij de laatste bijeenkomst van de 50 plus (ofwel 5oup) groep heb ik voorgesteld om een voordracht-avond te organiseren. Bij deze laat ik u weten dat ik een kamer heb gereserveerd op dinsdagavond 23 April in Cafe 't Smalle, Egelantiersgracht 12, in de Jordaan vanaf 19.30. Mijn excuses voor dat het zo kort dag is, maar ik ben ziek geveest. De bedoeling is dat men stukken aan elkaar zal voordragen die een betekenis hebben. Het kan alles zijn van eigen werk tot krantenartikelen. Ook als u alleen wilt luisteren bent u ook welkom. Een reactie hierop zou welkom zijn en ik hoop u te zien, dinsdag.
met vriendelijke groeten,
michael o'riordan.
 
Eugene Rietmeijer gefeliciteerd!!! maandag 24-Sep-2012 09:39:10
Harry: ziet er goed uit , leuk en interessant stuk(je) van
 
Erik Klooster   zondag 23-Sep-2012 18:14:24
Amsterdam 23 sept 2012Beste mensen,Als het gastenboek openbaar is (zoals een fysiek gastenboek), kan iedereen elkaars reacties lezen, zodat “dubbele” opmerkingen, en vragen voorkomen worden, en er wat meer een groepssfeer ontstaat.Bij de eerste van de drie bijeenkomsten bij de regenboog werd gevraagd aan te geven, wat onze passies waren, wat ons inspireerde, en waarmee we aan de slag zouden willen.Deze website lijkt mij een prima mogelijkheid om dit als op een soort podium duidelijk te maken.Als iedereen op een deel van de website zelf kan invullen waarmee men zich het meest bezighoudt, en dat van elkaar kan lezen, komt men vanzelf bij gelijkgestemden, waarmee men zou kunnen samenwerken, of een netwerk vormen.De groep “regenboog 50up”, heeft 8 of 9 groepen van 10 mensen zien passeren, waar dat er voor het centrum ca. 32 worden. (320 50 /DWI-ers). Daarna volgen ook andere stadsdelen (Noord, Oost, Zuid, West, Bijlmermeer etc.).Als de helft van die mensen over computertoegang beschikt praten we dus over honderden, zo niet duizenden mensen.Allereerst moeten we ons afvragen of dit technisch mogelijk is, en in welke vorm, en wie zich daarmee gaan bezighouden.We kunnen niet, onder het motto “voor mij kun je wat, al het werk op de schouders van een persoon laten neerkomen.Iemand kan ziek worden, de moed verliezen , – en dan zou het jammer zijn als de zaak daarmee instort.Zoals in een bespreking een gespreksleider en een notulist van belang kunnen zijn, is het naar mijn idee ook zinnig taken voor het onderhoud van de website te verdelen.Daarvoor hebben wij mensen nodig met bepaalde computervaardigheden, die misschien in door de regenboog “afgehandelde groepen” zijn te vinden, of in toekomstige groepen.Verder zal de website fool-proof moeten zijn (niet te verwarren met full-prof ), dat wil zeggen gektebestendig.Het is niet de bedoeling dat vreemden, of mensen die niet bij de club horen, toegang hebben (hierover kan worden gepraat) of elkaars deel van de site kunnen veranderen.Verder enige gedragsregels, zodat men geen reclame maakt voor kinderpornowebsites, terrorisme, vrouwonvriendelijkheid,of overig maatschappelijk afkeurenswaardig gedrag.Wat betreft de door gasten gebruikte programma’s moeten misschien ook afspraken worden gemaakt.Office 2007 kan niet worden gelezen door iemand met windows 98 en word ’97, omgekeerd wel.Verder zou er voor iedereen een leesbare gebruiksaanwijzing moeten bestaan, om onervaren computergebruikers toch de mogelijkheid te geven, de website als podium te gebruiken.Tot zover. vriendelijk groet, Erik Klooster
 
Erik Klooster   zondag 23-Sep-2012 14:04:19
Beste mensen,In mijn eerste poging in het gastenboek te schrijven, probeer ik dat met plakken en knippen, dit om later overbodig werk te voorkomen.Waarom in het engels, de doelgroep is toch nederlands ?Ik hoop voor 20.oo uur ( zo23 sept.) met wat nuttiger opmerkingen in dit gastenboek te verschijnen.
vriendelijke groet,
Erik Klooster
Hoi Erik, leuk dat je in het gastenboek hebt geschreven. Het is gelukt.
Betreffende het engels, ik heb gewoon een gastenboek gepakt zoals ik dat op mijn andere sites heb gebruikt. Daar is het belangrijk dat het nederlands en engelstalig is omdat touristen er anders niet in kunnen schrijven. De tekst hieronder is in het engels omdat die is gecopieerd van een engelstalige website.
groet, Harrie van der Haghen.
 
jeje   vrijdag 14-Sep-2012 17:50:32
Proficiat Harrie! SUper!!!You did it! Zo gaat het al half! We hadden de naam 5oup geopperd kon deze niet gelanceerd worden of?Ik heb zelf al gekeken of deze al bestaat maar dit is wat ik te lezen kreeg!!WAT IK WEL ALS ANTWOORD KRIJG IS DIT: Via (http://5oup.net/)Dear all, Having thought about it long and hard, we've made the decision to take 5oup offline. This is not something we've taken lightly, but we feel the time is right to call it a day. We started 5oup back in 2005 as a place for fellow students to showcase their work to the widest possible audience. Since then we feel the needs of the members have outgrown what we are able to offer on the site. It goes without saying the internet is a very different place today than when we started out, and there's now very many high quality free portfolio services available which we feel can better cater to the needs of the community we set out to help. On a personal level we'd like to thank all our members, supporters and visitors for being a part of 5oup. We've met many amazing people we wouldn't have done had it not been for the site, and we hope that at least a few people who've been part of 5oup can say the same. If you'd like to stay up to date with future projects from Chambers Judd, the makers of 5oup, please subscribe to our mailing list.All the best, James
 
Harrie van der Haghen Personal homepage Harrie v.d.Haghen 7/SEPT/2012:22:51:20
Zo, het gastenboek functioneert.
Beste bezoekers, U bent van harte uitgenodigd om hier een bericht toe te voegen.
Bij voorbaat dank,
Harrie van der Haghen.
 
Terug naar 50UP.JORDAAN.INFO